<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Vakuumtoilet og bærbar toiletproducent

Vi designer og fremstiller vakuumtoilet og bærbart toilet

Globalt fire-sæders vandbesparende vakuumtoilette til begivenheder

Kort beskrivelse:

Produkt hoved introduktion :

Ved at trykke på skylleknappen skylles vakuumtoiletsystemet automatisk, trækker snavs ud af toilettet og transporterer det til snavsboksen , processen har en dyb viden og rig praktisk erfaring, ordets førende.

Tilpasning:

◎ Udseende og farve

◎ Kan tilpasse 2 til 6 sæder vakuumtoilet

◎ Rumlayout

◎ Keramiske eller rustfrie stålmaterialerProduktdetaljer

Produktetiketter

Globalt fire-sæders vandbesparende vakuumtoilette til begivenheder

ZNZK vakuum miljøbeskyttelse toilet system består af vakuum base station, vakuum barriere ventil, vakuum toilet, vakuum rør netværk, vakuum opsamler, vakuum løfter, kontrolsystem osv. Vakuum toilet systemet og dets komponenter har opnået en række nationale patenter.

Et vakuumtoilet er en slags toilet. Lufttryksforskellen, der genereres af toiletsystemet, kan suge snavs på toilettet i form af luftsugning for at opnå formålet med skylning. Det kan i høj grad spare på skyllevandet. Det traditionelle vandbesparende toilet, der er indstillet af staten, er 6 liter / tid, og efter vedtagelse af det miljøvenlige toilet med vakuum er hver skylning mindre end 0,5 liter / gang løse det lille rum fuldstændigt, luften er ikke glat og toiletens lugt og intet vand Rørene forårsagede problemer som f.eks. manglende evne til at installere toiletter.

Sammenlignet med traditionelle toiletter har det fordelene ved at spare vand, god skylleeffekt, god lugtkontrol og praktisk installation.

Video Show

Parameter

Størrelse Længde Bredde Højde
4920mm ---- 9600mm 2200 mm 2600 mm

Luksus bærbart vakuumtoilet specifikationer

◎ Interiøret er udstyret med et nødalarmsystem, tøjkrog, håndkasse, håndtørrer, sensor plus manuel skyllekontakt.

◎ Hovedkonstruktionen vedtager højkvalitets let stålkølssvejsning som en struktur, bunden er 20 # kanalstål, hovedrammen er 120 × 100 kvadratrørsvejsning, den sekundære ramme er 80 × 40 og 50 × 50 kvadrat rørsvejsning, alle rammer behandles med korrosionsbehandling, stål Anti-korrosionsbehandling ved de svejsede dele af rammestålkomponenterne er holdbare og vægtykkelsen er over 2 mm.

◎ Den indvendige væg vedtager udskåret bord af høj kvalitet, og den ydre væg vedtager en kombination af aluminium-plastplade og stålmetalmaling. Det har kendetegnene ved et smukt udseende, korrosionsbestandighed, syre- og alkalimodstand, slagfasthed, brandforebyggelse og lang levetid.

◎ Højkvalitets skridsikre keramiske fliser bruges på toiletgulvet.

◎ Taget lægges fladt og vandtæt og isoleres for at sikre den komplette og smukke tagkonstruktion.

◎ Toiletens loft er lavet af økologisk træloft, og toilettet er generøst og smukt som helhed.

◎ Ledelsesrummet er udstyret med en generel fordelingsboks, afbryder, stikkontakt, dagslysvindue, integreret vakuumbasestation (til lydisoleringsbehandling), rent vandtank og snavsboks, som kan imødekomme behovene fra 2000 til 3000 personer i en miljø uden vandtilstrømning og uden spildevand. Kunder kan vælge opvarmnings- og varmebevarende ordlyd, og den omgivende temperatur er -50 ° til 40 °

Produktions proces

image3

Pakke

1) Kartonæske
2) Træramme
3) Trækasse 
4) I henhold til kundens krav
5) vi er alle kendte med forskellige krav på pakken, så vi kunne acceptere enhver OEM-service. Gør dit brand mere berømt end før.

image9
image10

  • Tidligere:
  • Næste:

  • Send din besked til os:

    Skriv din besked her og send den til os

    RELATEREDE PRODUKTER

    Send din besked til os: