<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Vakuumtoilet og bærbar toiletproducent

Vi designer og fremstiller vakuumtoilet og bærbart toilet

ZNZK vakuum toilet

De teknologier, der anvendes i "vakuumtoiletter", er fra Zhenchuang Technology. "Vandbesparende, lugtfri og ingen udledning af tyngdekraften" er de tre vigtigste egenskaber ved "Vakuumtoiletter". Vakuumdræneringsteknologien, den bruger, er en ny teknologi, der bruger princippet om undertryk under undertryk for at opnå spildevandsudledning. Dens hovedstruktur er opdelt i tre dele: terminal, vært og rørledning. Blandt dem henviser terminalen hovedsageligt til "vakuumtoilet, vakuumløfter, vakuum køkkenopsamler, vakuumopsamler" osv .; værten er baseret på forskellige principper og magtniveauer. Forskellige vakuumarbejdsstationer; rørledninger, hovedsagelig vakuumrørledning med undertryk, fra terminalen til værten.

ZNZK er den bedste leverandør af vakuumtoiletter i Kina, bedes du kontakte suzy@znzkcn.com
Sammenlignet med traditionelle toiletter sparer "vakuumtoiletter" vand, er lugtfri, har lavt energiforbrug, høj frekvens, bruger ressourcer og har intet underjordisk rørnetværk. Skylning af toiletter kræver kommunalt spildevandsnet, som ikke kun bruger meget vand, men også har en særlig lugt. Den samlede genererede mængde spildevand er også stor, og det er vanskeligt at imødekomme højfrekvent brug, og spildevandsrensningen er vanskelig.
Det forstås, at den nationale standard for skylning af sanitetsartikler i mit land er, at mængden af ​​skyllevand er 6 liter hver gang, og den gennemsnitlige mængde menneskelig ekskrementer er 0,3 liter hver gang, så det samlede volumen dannet af hver skylning er 6,3 liter. Vandforbruget ved skylning af "vakuumtoilet" er 0,5 liter hver gang, hvilket svarer til mængden af ​​en flaske mineralvand, og det samlede volumen dannet af hver skylning er kun 0,8 liter.

vacuum tank
Derudover har "vakuumtoilettet" undertryk og ingen lugt. Strømforbruget pr. Skyl er kun 0,004 grader. Det tillader mere end tusind gange kontinuerligt toiletbrug. Det kræver ikke et underjordisk spildevandsnetværk. Det er let at bruge og samle. Menneskelig ekskrementer er også et fremragende råmateriale til organisk gødning.

Yang Guihua introducerede, at det oprettelsessystem til opsamling af vakuum afføring, de har et vakuumkildeseparationssystem til spildevand. Toiletvand i toiletter klassificeres som sort vand, badevand, vegetabilsk vaskevand og vaskevand klassificeres som gråvand og sort vand. Hehui-vand er to forskellige opsamlingssystemer, som begge kan genbruges. Derudover har landsbyen også bygget et vakuumnet til spildevandsrør med en samlet længde på næsten 20 kilometer. Alt gråt vand og en del af det sorte vand samles gennem vakuumrørledningen og pumpes derefter til det kommunale spildevandsnet, og en del af vakuumtoilettet opsamler menneskelig ekskrementer til fremstilling af organisk gødning.


Indlægstid: 29-06-2021

Send din besked til os: